New Leaf gaat verrassen!

En dat zeggen we niet zomaar! Vanaf begin deze zomer staan wij met een vernieuwd concept op het podium te stralen. Dit betekent dat de mannen in een ander jasje worden gestoken, onze lichtshow wordt uitgebreid, en we nog meer zullen knallen op het podium dan voorheen! New Leaf gaat u verrassen.  Wij garanderen u een avond die niet snel vergeten zal worden. Met ervaren topmuzikanten, een geweldige zangeres en een hoog energiegehalte zorgen wij er voor dat de dansvloer vol komt te staan. Voor ieder wat wils!

Twijfel niet langer en boek ons snel voor uw feest!

Bekijk ook snel onze nieuwste video zodat u een goede indruk krijgt van New Leaf live! Klik op onderstaande link:

Compilatie live optreden van New Leaf, januari 2016

 

Kermisseizoen!

De tijd vliegt voorbij en dat betekent dat de vakantie er weer op zit en we inmiddels alweer druk aan het spelen zijn! De kermissen razen door het land met alles erop en eraan. De livemuziek kan dan natuurlijk ook niet ontbreken. Afgelopen week hebben we feest gevierd in Beek en Angerlo en wat was het gezellig! Tussendoor mochten we genieten van gelukkige en lieve bruidsparen waarbij de dansvloeren vol hebben gestaan met gezellige feestvierende mensen.  Op 20-09 kun je nog met ons mee feesten in Tiel tijdens het prachtige bloemencorso spektakel. Voor de rest is onze agenda gevuld met besloten optredens. Hou onze site vooral in de gaten voor nieuwe openbare optredens!

 

Lieve groet van,
IMG_20150524_191217438

Vakantie voor de Leafers!

Inmiddels zit het er voor ons alweer op.  De vakantie van 2015. We hebben allemaal genoten van zonnige bestemmingen, mooie landschappen en ontspanning. Inmiddels weer helemaal opgeladen stappen wij het drukke speelseizoen in. De aftrap vindt vanavond plaats in Ameland tijdens de Roggefeesten in Nes. Dit belooft een geweldig feest te worden! We staan van 22.00 tot 02.00 te spelen bij dinércafe RiXt. De komende weken staan we weer iedere week op het podium. Hou onze agenda goed bij en kom gezellig met ons mee feesten waar mogelijk! De Leafers zien jullie graag snel terug bij één van onze optredens!

3561_Roggefeest mensen (2)

Optredens, gezelligheid, zon en plezier!

We zijn weer aan ons heerlijk drukke speelseizoen begonnen en genieten volop! Een aantal hoogtepunten waren toch wel de optredens op Koningsdag en Bevrijdingsdag. Met Koningsdag hadden we geluk met het weer en stonden we in Rhenen op een gezellige locatie middenin het centrum. Met Bevrijdingsdag speelden we in Hoevelaken. Ondanks de storm is het podium niet weggewaaid en konden we toch veilig onze muziek ten gehore brengen.  Klik snel op onderstaande link en geniet nog even mee in Hoevelaken!

Verder hebben we een top avond gehad in Nieuw-Bergen waar we ondersteund werden door de geweldige lichtshow van Flexlight! Hieronder nog wat leuke kiekjes!

New Leaf Bergen New Leaf Bergen 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New Leaf Bergen 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen weekend stonden we in Dreumel. Een gezellig bedrijfsfeest waar volop gedanst werd. Gezellig en ontspannen! Aankomend weekend zijn we te vinden in Didam. Een pasgetrouwd stel blij maken met een te gekke feestavond! Zin in!

 

Carnaval 2015!

carnavalNog enkele dagen wachten en dan is het meest gezellige feest van het jaar weer aangebroken. Carnaval! 14 februari staan wij in Giesbeek en 15 t/m 17 februari zijn we te vinden op het podium in de grote carnavalstent in Groesbeek! Trek je mooiste pak weer aan en kom met ons mee feesten! Alaaf!

New Leaf

De zomer van 2014!

We zitten er nog middenin! Het zomer seizoen gevuld met vele kermissen en bruiloften. Heerlijk om deze gezellige feesten te mogen aanvullen met onze muziek. Helaas naderen we het eind van het drukke speelseizoen waarin we met zijn allen toch zullen moeten afkicken! Gelukkig vol met mooie herinneringen aan te gekke feestjes waar we de afgelopen tijd hebben mogen spelen. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de muziek en live-beleving van New Leaf? Kom snel eens langs bij één van onze optredens en mail of bel snel voor wat meer informatie. Er is geen feest te gek voor New Leaf! We spelen in op uw wensen en zullen het feest voor u onvergetelijk maken. Of het nu om een chic bedrijfsfeest gaat, een bruiloft, kermis, verjaardag of schutterfeest, wij passen ons volledig aan! Kijk ook eens bij New Leaf akoestisch!

Wij hopen jullie snel te ontmoeten tijdens één van onze optredens! See you!

New Leaf

Afscheidsborrel/optreden voor Ton!

Wij nemen natuurlijk niet zomaar afscheid van Ton! Wij willen iedereen die Ton graag nog persoonlijk willen bedanken van harte uitnodigen op:

Zaterdag 10 augustus

Tijd: vanaf 22.00

Locatie: De Linde, Groesbeek

Deze avond staat in het teken van het afscheid van Ton en de verwelkoming van Jean!

Be there!!!!

Wij verwelkomen een nieuw bandlid!

Na 36 jaar de motor te zijn geweest van (Maple) New Leaf, heeft Ton besloten er mee te stoppen. Hoewel wij als bandleden achter de keus staan van Ton is het natuurlijk wel even gek om afscheid te nemen van zo’n trouwe collega. Ton heeft aan het begin gestaan van Maple Leaf en heeft de band mede door zijn inzet naar een succesvolle band gebracht waar we nu nog van mogen en kunnen genieten. Wij willen Ton dan ook ontzettend bedanken voor de welbekende “supersound” van New Leaf, zijn inzet en zijn aanwezigheid als trouwe en fijne collega. Ook wensen wij Ton heel veel succes met zijn andere activiteiten en hopen wij dat Ton nog regelmatig even komt spieken bij een optreden van New Leaf!

Natuurlijk staat New Leaf niet stil! De afgelopen tijd waren wij vooral veel in de repetitieruimte te vinden om onze nieuwe aanwinst helemaal klaar te stomen voor het zware bandleven ;-). Wij verwelkomen dan ook Jean van Bernebeek die de stokjes gaat overnemen van Ton! Vanaf begin augustus zal Jean te bewonderen zijn op het podium en hopen we dat we onze trouwe fans kunnen verassen met het bijzondere drumtalent van Jean.

_DSC0777-168

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al met al gaan we een drukke tijd tegemoet en beginnen we vol goede moed en nieuwe energie aan het nieuwe seizoen!

Tot snel bij een van onze optredens!

New Leaf!

Het speelseizoen is weer van start gegaan!

Wij zijn weer gelukkig. Natuurlijk zijn we niets tekort gekomen na de geweldige carnaval in Giesbiek en Groesbeek maar onze handjes jeukten alweer na 2 weekenden niet gespeeld te hebben. Het zit in ons bloed. Muziek maken. Dat is overduidelijk! Afgelopen vrijdag stonden we in een prachtige feesttent tijdens het huwelijksfeest van Fred en Bianca.  De voetjes gingen van de vloer en de avond werd gepast afgesloten met het nummer “Killing in the name of”…geweldig! Zaterdags mochten we genieten van zowel muziek maken als ijs eten bij het 75 jarige bestaan van Heldro ijs in Ottersum. Vooral de hazelnoot was erg lekker!! 😉 Zondags gingen de voetjes op de bank. Voetbal kijken, friet eten, de houtkachel aan, iedereen heeft zo zijn eigen bezigheid. Aankomende zaterdag zullen we nog 1x de carnavalskrakers ten gehore brengen tijdens het Halvastenspektakel in de Linde, Groesbeek. Nog 1x de pakjes aan en de schaamte voorbij! Komen jullie meefeesten?? Tot zaterdag!!

New Leaf (04-03-2013)